Procureur rollade Varken
Luxe en zeer sappige rollade met een heerlijke kruidenmix. Deze rollade is gemaakt van prachtig varkensvlees.
Geniet van gemak en smaak met onze kant-en-klare varkensprocureurrollade, perfect voor een snelle en heerlijke maaltijd.
Zo bereid je de varkensprocureurrollade:
Verwarm de oven voor op 180°C aanbevolen.
Haal de varkensprocureurrollade uit de verpakking en braad hem rondom gaar in een pan met dikke bodem met een klontje boter.
Plaats de varkensprocureurrollade vervolgens met een tang in een ovenschaal. Prik er niet in om alle vleessappen in de rollade te behouden.
Afhankelijk van de dikte van de rollade, heeft hij zo'n 60 en 90 minuten in de oven nodig.
Controleer de gaarheid van de varkensprocureurrollade met een vleesthermometer. De kerntemperatuur moet minstens 70°C zijn voor varkensvlees.
Haal de varkensprocureurrollade uit de oven en laat deze enkele minuten rusten voordat je hem aansnijdt. Dit zorgt ervoor dat de sappen zich kunnen verspreiden en het vlees sappig blijft.
Snijd de varkensprocureurrollade in plakjes en serveer met bijgerechten naar keuze, zoals aardappelpuree, groenten en jus.
Bewaren: Maximaal 4℃. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.
Herkomst: Nederland
varkensvlees, zout, Koriander, peper, nootmuskaat, gember, foelie.