Spareribs
Heerlijke goed bevleesde ribben van onze varkens. Goed vol van smaak.
Heerlijke goed bevleesde ribben van onze varkens. Goed vol van smaak.
Spareribs: sappig en cool op de BBQ!
Spareribs zijn de goedkoopste delen van de varkensribben, afkomstig van onder de maag, borst en achter de schouders.
Spareribs kun je in een kleine of grote hoeveelheid op talloze manieren klaarmaken. Een groot stuk spareribs op de BBQ ziet er ontzettend cool uit en je eet de ribs natuurlijk bij voorkeur met je handen! De smaak van onze sappige spareribs is echter heerlijk zacht en subtiel, een échte smaakbeleving.
Er zijn verschillende manieren om spareribs te bereiden, op de barbecue komen ze natuurlijk het best tot hun recht! Kruid eerst het vlees met een rub of marinade naar eigen smaak en ga voor een temperatuur van max. 140 graden Celsius. Laat de ribs lekker low en slow garen, na 3 à 4 uur heb je de beste ribs ooit! Kijk hier voor ons favoriete recept.
Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.
Herkomst: Nederland.