Wild paasmenu
- Jager&Boer
- Blog & Recepten
- 8 apr 2022
-
145views
Wild paasmenu
Zeg je wild, dan denken veel mensen aan het najaar of de Kerst. Maar wat veel mensen niet weten is dat wild bijna het hele jaar door verkrijgbaar is. Dus ook met Pasen kun je wild prima op het menu zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van hertencarpaccio vooraf, een rollade van wild zwijn als hoofgerecht en een lekker boeren toetje toe. Ons wild paasmenu ziet er dan alsvolgt uit:
Voorgerecht - Hertencarpaccio
Een heerlijk, maar mager stukje hert vooraf. Serveer je hertencarpaccio met hazelnoten en truffelkaas voor een bijzonder wild voorgerecht.
Hoofdgerecht - Wild zwijn rollade
Steel de show met deze luxe en sappige rollade van wild zwijn als hoofdgerecht. Lekker met een paddenstoelenstamppot.
Nagerecht - Boetje boomgaardfruit
Sluit je wilde paasmenu af met een boeren toetje. Een heerlijke boerenyoghurt met daar boven op een vruchtenmoes van verschillende boomgaardvruchten.
We wensen je een hele fijne en smakelijke Pasen!