Dit zijn de tien meest favoriete herfstproducten van dit moment!
- Jager&Boer
- Blog & Recepten
- 7 okt 2024
-
511views
De herfst is de periode van het jaar waarin temperaturen zakken en het vaker waait en regent. Wat is dan lekkerder dan verwarmende gerechten? Stamppotten met gerookte spekreepjes en een stevige rookworst, goedgevulde soepen of stoofpotten met vlees of wild. Natuurlijk ben je voor het mooiste en lekkerste vlees voor jouw herfstgerechten bij ons aan het juiste adres. Zoek je inspiratie? Dit zijn de tien meest favoriete herfstproducten van dit moment!
- Runderpoulet
Runderpoulet van het Blonde d'Aquitaine rund is ideaal voor het maken van een stoofschotel. Het vlees is al in blokjes gesneden, ideaal om gelijk te kunnen gebruiken in bijvoorbeeld hachee. - Gerookte spekreepjes
Een goede stamppot van bijvoorbeeld boerenkool, andijvie of zuurkool is natuurlijk niet compleet met heerlijk uitgebakken gerookte spekreepjes. De gerookte spekreepjes geven extra smaak en een heerlijke bite aan al je najaarsgerechten. - Rookworst wild zwijn
Deze rookworst is een ambachtelijke rookworst van grofgemalen duurzaam vlees van het wilde zwijn met een biologische kruidenmix. Het malse vlees van wild zwijn heeft een heerlijke verfijnde wildsmaak die de stamppot net even anders maakt. - Schouderkarbonade
Deze schouderkarbonade is mooi licht doorregen varkensvlees, afkomstig van de schouder in mooie plakken gesneden. Sappig en mals van smaak. Lekker met bijvoorbeeld rode kool en aardappelpuree of gebruik schouderkarbonades bij het zelf bereiden van snert. - Klapstuk
Klapstuk komt van de klapribben oftewel de korte rib, een deel van de borst van het rund. Het vlees is prachtig doorregen met musculair vet wat het vlees veel smaak geeft. Het is ideaal om in zijn geheel mee te koken of te stoven in een gerecht. Lekker met hutspot of hete bliksem. - Verse worst varken
Een sappige verse worst met biologische kruiden en specerijen. Ideaal voor bij de Hollandse pot bestaande uit aardappels en groente, maar ook lekker om te verwerken in een traybake (een maaltijd bereid op de bakplaat). - Wildburger
Deze mooie en compacte burger is gemaakt van zowel wild zwijn als van hert. Hierdoor heb je een perfecte verhouding tussen vlees en vet wat zorgt voor de ultieme smaak van deze burger. Erg lekker op een broodje, bijvoorbeeld met wat zuurkool of ingelegde rode kool. - Riblappen
Deze riblappen van de Blonde d’Aquitaine gaan uitstekend in een sudderpot of een klassieke boeuf Bourguignon. Of je maakt er heerlijk draadjesvlees van. Deze lappen worden gesneden van de eerste ribben van een rund, zijn de meest malse stukken stoofvlees en hebben de kortste bereidingstijd nodig. - Rundergehakt
Een goede gehaktbal, smakelijke ovenschotel of heerlijke pastasaus maak je met het rundergehakt van Blonde d’Aquitaine runderen. Natuurlijk kun je er ook zelf hamburgers van maken of het verwerken in een stoofgerecht zoals cottage pie. - Sukadelappen
Sukadelappen zijn goed te gebruiken in stoofgerechten. Deze lappen worden gesneden van de schouder van het rund. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sukadelap ook zijn naam; het peesje lijkt na bereiding op sukade (geconfijt fruit).
Nieuwsgierig naar al onze herfsttoppers? Kijk dan hier. Bij Jager&Boer voorzien we je niet alleen van de mooiste en (h)eerlijkste producten, maar we willen je ook inspireren met de lekkerste gerechten. Bekijk zeker ook eens onze recepten.
Producten in dit recept bestellen:
Rookworst Wild Zwijn
5.97
Gerookte spekreepjes
4.33
Verse Worst - Varken
10.48
Schouderkarbonade
4.49
Klapstuk Blonde d'Aquitaine
10.49
Rundergehakt Blonde d'Aquitaine
7.50
Runderpoulet
10.95
Riblappen Blonde d'Aquitaine
10.52
11.69
Sukadelappen Blonde d'Aquitaine
6.95
Wildburger Edelhert en Wild Zwijn
5.95